Cheamă-i la aniversarea ta printr-o invitație specială

Invitațiile online pentru zilele de naștere sunt modul prin care le arăți persoanelor dragi cât de mult contează ocazia asta pentru tine, dar și cât de mult îi apreciezi și îi vrei alături de tine, de ziua ta.

Încearcă acum
Invitatie online pentru aniversare

Modele

Loading...

Funcționalități

 • Creează o invitație aniversară care să te reprezinte

  Indiferent de evenimentul despre care vorbim, invitațiile trebuie să fie personale ca să-și atingă scopul. Attendi îți dă ocazia de a le personaliza complet. Poți alege o temă dintr-o gamă largă de modele, mai apoi scrii textul și alegi fontul și mărimea acestuia, apoi vezi cum încadrezi totul în pagină, alături de imagini. Închipuie-ți cât de încântați vor fi cei mici dacă trebuie faci invitații pentru o zi de naștere pentru copii online.

 • Adaugă informații sau modifică invitația cu ușurință

  Principalul avantaj când faci invitații pentru o zi de naștere online, e că poți să editezi foarte ușor atât mesajul, cât și designul rezultatului final. Attendi îți permite să faci modificări pe text, culori, imagini și temă chiar și după ce ai trimis-o. Cei dragi vor avea la acces la informația actualizată de îndată ce salvezi modificările, deci nu trebuie să-ți faci griji ca totul să iasă impecabil din prima.

 • Află răspunsul instant

  Cu Attendi, afli imediat cine ți-a acceptat și cine ți-a respins invitația aniversară. Asta pentru că odată cu ea, familia și prietenii primesc și un formular. După ce îl completează, tu primești răspunsul lor pe email. Ba mai mult, poți verifica toate răspunsurile lor și în aplicație, la secțiunea „Participanți”.

 • Trimite invitația pentru ziua de naștere printr-un link

  Odată ce finisezi ultimele detalii, primești un link ce conține toată informația în format digital. Nu trebuie decât să îl copiezi și să îl trimiți persoanelor pe care le vrei alături de tine la eveniment. Îl poți partaja prin mesaj sau pe email, dar și pe orice rețea de socializare.

 • Accesează-ți invitațiile pentru ziua de naștere de pe web și mobil

  Formatul invitațiilor aniversare create cu Attendi rămâne neschimbat chiar dacă folosești telefonul, tableta sau laptopul. Platforma e optimizată astfel încât tu să poți gestiona totul fără nicio problemă, de pe orice dispozitiv. Designul, mesajul și încadrarea în pagină nu vor suferi modificări nici pentru tine — cel care le administrezi — și nici pentru invitați — cei care le primesc.

Beneficii

program invitatie online pentru nunta

Economisește timp și bani

În loc să apelezi la un designer care să te ajute cu realizarea unei invitații pentru ziua de naștere, alege să faci tu una — online. Cu Attendi, salvezi bani și timp investit în a căuta persoane care să se ocupe de asta pentru tine. În plus, privește partea plină a paharului, ești liber să-ți dai frâu liber creativității… mai ales dacă trebuie să faci invitații pentru zile de naștere pentru copii online.

Evidențiază informațiile importante

Informațiile precum locul evenimentului, data și ora, sunt esențiale. E posibil să te ia valul și să alegi un fundal complex, să adaugi prea multe imagini și blocuri de text, dar amintește-ți despre ce e vorba de fapt: vrei ca oamenii să ajungă la ziua ta în data X, la ora Y, la adresa Z. Asigură-te că fontul ales e unul lizibil, iar aceste informații sunt vizibile.

invitatie online nunta unica
invitatii online versus invitatii clasice

Profită de varietatea de modele

Attendi îți pune la dispoziție o mulțime de template-uri din care să alegi și care să îi ducă pe cei mici în al 9-lea cer. Același lucru se aplică și dacă ești interesat de invitații online pentru o zi de naștere cu mai multe lumânări pe tort. Tot ce trebuie să faci e să te asiguri că ai timp să treci printre toate modelele și să alegi varianta cea mai bună pentru tine. Nu te grăbi și, dacă totuși ești în pripă și ești nevoit să le trimiți repede, să știi că poți să faci modificări după.

Întrebări frecvente

Ce este Attendi?

Attendi te ajută să-ți creezi invitații digitale pentru orice tip de eveniment. Fie că vorbim de invitații pentru zile de naștere sau invitații la petreceri, fie că ai nevoie de invitații pentru nunți sau invitații de botez, platforma îți pune la dispoziție tot ce ai nevoie pentru crearea, personalizarea și trimitea acestora. Totul se întâmplă online, rapid și simplu, iar tu salvezi o mulțime de bani și timp.

Pot schimba modelul unei invitații online pentru o zi de naștere?

Da. Cu Attendi, poți alege dintr-o varietate de modele pentru invitația ta aniversară și poți să le schimbi după bunul plac, creând un alt eveniment. Ai grijă doar să adaugi informațiile din invitația inițială. Asta pentru că mesajul, imaginile și restul setărilor nu se vor transfera automat. Și dacă dispui de abonamentul „Personal”, asigură-te că o dezactivezi mai întâi pe cea creată anterior, ca s-o poți activa pe cea nouă.

Pot face mai multe invitații pe Attendi?

Da. Poți face oricâte invitații online pentru o zi de naștere, dar nu poți să le faci publice pe toate. Invitație publică înseamnă că poți partaja link-ul generat de Attendi cu cineva, iar acea persoana are acces la invitație. Abonamentul „Personal” permite să ai o invitație activă la un moment dat, iar abonamentul „Premium îți permite să ai până la 3 invitații active în același timp.

 • Personalizare completă

 • Distribuire ușoară

 • Confirmare instantă

Încearcă gratuit

Produs

AcasaModele InvitatiiInvitatii pentru nuntaInvitatii pentru botezInvitatii pentru partyInvitatii pentru aniversarePreturiParteneri

© 2022 Attendi.ro