Invitații unice pentru un moment unic

Botezul e un eveniment care vine la pachet cu o mulțime de emoții. Creează amintiri de neuitat încă de la început și alege să faci tu, online, invitațiile de botez.

Încearcă acum
Invitatie online pentru botez

Modele

Loading...

Funcționalități

 • Personalizare după bunul plac

  Cel mai mare atu al invitațiilor de botez digitale e că pot fi customizate întru totul, în funcție de preferințele tale. Nu contează dacă ești părintele, fratele, sora, nașul copilului sau un prieten de familie. Attendi îți oferă toate instrumentele necesare pentru ca tu să creezi invitația care se potrivește cel mai bine cu ocazia specială și cu bebelușul care va fi în centrul atenției. Alegi modelul, adaugi mesajul, modifici fontul și mărimea acestuia, adaugi imagini și încadrezi totul astfel încât rezultatul final să reprezinte cât mai bine evenimentul.

 • Confirmare rapidă

  Niciodată n-a fost mai ușor să afli câte persoane vor ajunge la evenimentul tău. Odată cu invitația de botez digitală, oaspeții tăi primesc și un formular, prin care sunt rugați să spună dacă reușesc sau nu să ajungă la eveniment. În cazul în care răspunsul e afirmativ, trebuie să menționeze și dacă vor mai veni însoțiți și de alte persoane. Astfel, tu vei ști exact câți invitați vei avea la botezul pe care îl planifici.

 • Flexibilitate sporită

  Când creezi invitații de botez digitale cu Attendi, e în regulă să te răzgândești. Fiindcă ai posibilitatea să alegi din mai multe modele, sunt șanse să vrei să modifici anumite elemente chiar și după ce ai crezut ca ai varianta finală. Platforma îți permite să schimbi textul, imaginile și încadrarea în pagină și după ce ai trimis-o deja. Cei dragi vor avea acces la informațiile actualizate imediat ce salvezi modificările.

 • Acces ușor de pe orice dispozitiv

  Invitațiile de botez online create cu Attendi păstrează formatul intact, indiferent dacă le accesezi de pe telefon, tabletă sau laptop. Designul, mesajul și restul elementelor nu vor suferi nicio modificare; nici pentru tine și nici pentru cei care le deschid. Platforma e optimizată pentru a-ți permite să gestionezi invitațiile fără probleme, indiferent de dispozitivul pe care îl utilizezi.

 • Distribuire sigură

  Dacă alegi să faci invitații botez digitale cu Attendi, le trimiți – prin câteva click-uri – tuturor celor pe care îi vrei alături de tine în ziua cea mare. După ce finalizezi toate detaliile, primești un URL, pe care poți să începi să-l distribui sub orice formă vrei tu: ca mesaj text, pe Whatsapp, pe email, chiar și pe rețele de socializare precum Facebook sau Instagram. Acestea vor ajunge cu siguranță la destinatarii lor, cât ai clipi.

Beneficii

program invitatie online pentru nunta

Salvezi timp și bani

Renunță la tipărirea fizică și optează pentru invitații de botez digitale. Acestea te scutesc de mult timp pierdut pentru căutarea unor firme care se ocupă cu invitații evenimente, pe drumuri pentru a pregăti și printa invitațiile, mai apoi pentru a le distribui. Pe lângă timpul economisit, salvezi și bani, deci alege să faci tu propriul design și creează ceva unic pentru un eveniment unic.

Ești prietenos cu mediul înconjurător

Optarea pentru invitații de botez online reprezintă o alegere eco-friendly întrucât reduce consumul de hârtie și al altor resurse fizice, necesare pentru variantele tradiționale, tipărite. Sigur, dacă știi că pentru unele persoane pe care le vrei prezente la eveniment, contează mult să primească invitația fizic, o poți printa pe cea creată cu Attendi.

invitatie online nunta unica
invitatii online versus invitatii clasice

Gestionezi cu ușurință lista invitaților

Invitațiile online pentru botez îți oferă posibilitatea de a urmări cu ușurință răspunsurile celor pe care îi vrei prezenți la evenimentul tău. Primești instant, pe email, confirmarea sau respingerea invitației și astfel, îți poți planifica evenimentul fără să fii luat prin surprindere. Mai mult decât atât, în secțiunea „Participanți” din aplicația Attendi, ai acces la răspunsurile tuturor persoanelor invitate.

Întrebări frecvente

Pot modifica o invitație online pentru botez?

Da. Cu Attendi, poți modifica textul și imaginile unei invitații de botez digitale, dar poți și să schimbi complet designul, creând un nou eveniment. Este important să adaugi informațiile din invitația inițială. Mesajul, pozele și restul elementelor nu se vor transfera automat către noul model selectat. Iar dacă ai abonamentul "Personal", trebuie să dezactivezi mai întâi invitația inițială, înainte de a o activa pe cea nouă.

Pot face mai multe invitații pe Attendi?

Da, poți crea mai multe invitații botez online pe Attendi. Totuși, numărul de invitații publice pe care le poți avea în același timp diferă, în funcție de abonamentul ales. Invitație publică înseamnă că poți partaja link-ul generat de Attendi cu alte persoane. Abonamentul „Personal” îți permite să ai o singură invitație activă, pe când alternativa „Premium” îți permite să ai până la 3 invitații active în același timp.

Ce presupune formularul de confirmare?

Formularul de confirmare vine la pachet cu fiecare invitație de botez digitală creată cu Attendi. Acesta îți permite să urmărești confirmările de participare la evenimentul tău, să gestionezi invitațiile și să planifici botezul în consecință. Formularul de confirmare poate fi personalizat, adăugând sau eliminând întrebări, în funcție de nevoile tale.

 • Personalizare completă

 • Distribuire ușoară

 • Confirmare instantă

Încearcă gratuit

Produs

AcasaModele InvitatiiInvitatii pentru nuntaInvitatii pentru botezInvitatii pentru partyInvitatii pentru aniversarePreturiParteneri

© 2022 Attendi.ro