Invitații online digitale pentru botez

Invitatie digitala pentru botez

Uneori un eveniment de restrâns, alteori, un eveniment de proporțiile unei nunți, botezul este și el pe lista celor mai speciale evenimente din viețile noastre. În orice manieră alegi să-l organizezi, și această petrecere are nevoie de invitați care să celebreze alături de voi noua viață care a apărut în familie.

Suntem siguri că deja aveți zeci sau chiar sute de fotografii cu cel mic în librăria telefonului sau a aparatului foto, iar noi ne imaginăm deja cât de frumos vor arăta acestea integrate în website-ul dedicat botezului, pe care îl poți face chiar tu, cu zero cunoștințe în programare, cu ajutorul Attendi.

Ați ales să fiți creativi cu invitația pentru botez. Aveți un copil deosebit, care merită o petrecere specială și un eveniment de neuitat. Attendi vă oferă posibilitatea de a crea o invitație unică, personalizată cu elemente foto din viața reală. Le integrați în website-ul dedicat botezului, rapid și fără stres.

Ai putea crea un website personalizat în doar câteva minute. Poți pregăti o invitație digitală pentru botez, pe care să o trimiți celor dragi.

Cum poți pregăti o invitație digitală pentru botez?

Când ați stabilit data, locația și toate informațiile importate pentru invitați, trebuie doar să le completezi în forma unui text cât de creativ dorești, iar mai apoi, totul e pregătit pentru a distribui vestea botezului cu familia și prietenii apropiați.

Confirmările vor fi primte direct pe email, pe măsură ce participanții completează formularul regăsit la finalul website-ului, fără a mai fi necesar să contactezi telefonic fiecare invitat în parte, astfel că, un stres deja s-a eliminat din tot procesul planificării evenimentului.

Alege chiar acum modelul dorit, iar în 5 minute, invitația poate fi pregătită și distribuită!

Produs

AcasaModele InvitatiiInvitatii pentru nuntaInvitatii pentru botezInvitatii pentru partyInvitatii pentru aniversarePreturi

© 2022 Attendi.ro