Termeni și Condiții de Utilizare Attendi.ro

1. Serviciile noastre

Serviciile oferite prin platforma attendi.ro sunt exclusiv online. Attendi vă acordă o licență neexclusivă pentru a accesa și utiliza Serviciile în conformitate cu acești Termeni și condiții. Sunteți de acord să nu utilizați, să copiați, să modificați, să reformați, să închiriați, să închiriați, să împrumutați, să nu încadrați, să creați lucrări derivate, să afișați public, să descărcați, să stocați, să reproduceți, să transmiteți, să furnizați link-uri către, să republicați, să încărcați, să postați, să reprocesați, să faceți uz comercial sau distribuie Serviciile, în întregime sau parțial.

2. Folosirea site-ului Attendi.ro

Puteti folosi site-ul attendi.ro doar in conformitate cu prezentele Conditii si legile aplicabile. Cand creati un cont, trebuie sa ne oferiti informatii exacte si complete.

Puteti folositi site-ul attendi.ro numai daca aveti varsta la care va puteti da consimtamantul pentru procesarea datelor conform legilor din tara respectiva sau daca ne este furnizat consimtamantul parental verificabil pentru folosirea site-ului. Folosirea site-ului attendi.ro poate presupune descarcarea de software pe computer, telefon, tableta sau alt dispozitiv. Sunteti de acord cu faptul ca putem actualiza automat software-ul respectiv, iar prezentele Conditii se vor aplica oricaror actualizari.

3. Politica de plăți și prețuri

  • Preturi: Anumite servicii necesită plata lunară, anuală sau pe durata evenimentului organizat pentru a putea continua să utilizezi serviciile Attendi. Prețurile acestor servicii sunt publicate și actualizate periodic pe site-ul attendi.ro

  • Plata: Toate prețurile afișate sunt aplicate în RON. Pentru plată este necesar un card de debit sau credit valid. Conturile gratuite nu au nevoie de card de credit sau debit. Un upgrade de la un pachet gratuit la un pachet cu plată va fi automat facturat și vom debita cardul menționat de tine.

  • General: Ești de acord să efectuezi plata pentru toate serviciile acontate. Ești de acord ca adresa de facturare și adresa de email furnizate în contul tău sunt valide și echipa Attendi te poate contacta la aceste adrese sau pe alte căi de comunicare. Serviciile acontate vor fi disponibile în platformă de îndată ce plata lor va fi operată de către procesatorul de plați. Attendi își rezervă dreptul ca oricând și la discreție să modifice prețurile serviciilor oferite la fel și politica de prețuri. Orice schimbare va fi publicată pe site-ul Attendi.ro si vor intra in vigoare dupa postare. Attendi își rezerva dreptul dar nu are nici o obligație sa notifice prin metodele de contact ce au fost furnizate de aceste schimbări.

  • Rambursari: Orice taxe plătite Attendi de către dumneavoastră în conformitate cu acești Termeni și condiții nu sunt rambursabile. Serviciile sunt achitate in avans pentru un an, o luna sau durata evenimentului si nu sunt rambursabile. Orice excepție la acești termeni este la discreția Attendi.

  • Neplata: Daca, din oricare motiv, metoda Dumneavoastră de plata esueaza si plata nu este completa, Attendi isi rezerva dreptul de a suspenda accesul la serviciile contramandate.

  • Dispute: Dacă doriți să contestați orice taxă facturată de Attendi, sunteți de acord să ne trimiteți taxa contestată în cel mult cinci (5) zile lucrătoare după ce taxa contestată este publicată în contul dumneavoastră. Sunteți responsabil pentru examinarea oricăror debitări efectuate în contul dvs. Puteți trimite o taxă contestată contactându-ne prin intermediul site-ului web Attendi, prin e-mail sau prin telefon.

  • Anulare: puteți oricând să faceți downgrade sau să anulați abonamentul plătit. Dacă o faceți, vă vom trata informațiile în mod responsabil.

4. Continutul dumneavoastra

In cazul in care alegeti sa nu mai folositi site-ul Attendi si eliminati orice Continut al utilizatorului de pe Attendi, putem pastra informatii ale utilizatorului pentru o perioada rezonabila de timp in scopuri de backup, arhivare sau audit.

Apreciem feedbackul de la utilizatori si suntem mereu interesati sa aflam modalitati prin care sa facem site-ul mai interesant. Daca alegeti sa trimiteti comentarii, idei sau feedback, acceptati faptul ca avem dreptul de a le utiliza fara restrictii sau recompense pentru dumneavoastra.

5. Siguranta

Suntem preocupati de siguranta utilizatorilor nostri. Desi depunem eforturi pentru a proteja siguranta continutului si a contului, Attendi nu poate garanta faptul ca tertii neautorizati nu vor putea eluda masurile noastre de siguranta. Informati-ne imediat referitor la orice compromitere sau utilizare neautorizata a contului.

6. Linkuri, site-uri si servicii ale tertilor

Este posibil ca site-ul Attendi sa contina linkuri catre site-uri, companii de publicitate, servicii, oferte speciale sau alte evenimente sau activitati de la terti care nu sunt detinute sau controlate de noi. Nu sustinem si nu ne asumam nicio raspundere pentru astfel de site-uri, informatii, materiale, produse sau servicii de la terti. Daca accesati orice site, serviciu sau continut de la terti de pe site-ul Attendi, faceti acest lucru pe propriul risc si sunteti de acord ca Attendi.ro nu are nicio raspundere care sa reiasa din modul in care utilizati sau accesati orice site, serviciu sau continut de la terti.

7. Conținut creat de utilizatori

Site-ul Attendi.ro, precum și paginile de Facebook și Instagram, pot să conțină elemente sau zone care să permită utilizatorilor să creeze, distribuie sau stocheze conținut, inclusiv dar nu limitat la recenzii, fotografii, clipuri, muzică, sunet, text sau alte materiale. Dacă utilizatorul decide să împărtășească conținutul cu alți utilizatori prin intermediul site-ului sau paginilor sociale, acceptă că acest conținut va fi accesibil public, în limitele setărilor stabilite. Utilizatorul este singurul responsabil de conținutul propriu și utilizarea acelor elemente și zone ale site-ului.

Attendi nu este raspunzator pentru continutul incarcat (imagini, videos, date etc) de catre furnizorii de servicii sau orice alt tip de utilizatori ai aplicatiei noastre. În cazul în care conținutul incărcat de către utilizatori este neconform (agresiune, material cu tenta pornografica etc), Attendi isi rezerva dreptul stergerii contului de utilizator si instiintarea organelor abilitate.

8. Revocare

Attendi.ro va poate revoca sau suspenda dreptul de a accesa sau utiliza site-ul din orice motiv, cu o notificare corespunzatoare. Daca avem un motiv intemeiat, va putem revoca sau suspenda accesul imediat si fara notificare prealabila.

Daca doriti o listare a informatiei pe care o detinem va rugam sa ne scrieti la hello@attendi.ro sau Str. Razoare 202/9, Floresti, Cluj.

Daca credeti ca informatia pe care o detinem este incompleta sau incorecta va rugam sa ne scrieti cat de curand la hello@attendi.ro sau Str. Razoare 202/9, Floresti, Cluj. Vom corecta datele in cel mai scurt timp posibil.

Folosim Google Analytics – informatii despre cum foloseste Google Analytics datele personale gasiti aici -> www.google.com/policies/privacy/partners/

Folosim Facebook tracking – informatii despre cum foloseste Facebook datele personale gasiti aici -> www.facebook.com/about/privacy/update

Folosim Mailjet – informatii despre cum foloseste Mailjet datele personale gasiti aici -> www.mailjet.com/privacy-policy/

Aplicatia Attendi.ro este un produs al S.C Adventure Software S.R.L

CUI: 22864512

J12/5056/12.11.2018

Sediu social: Strada Razoare 202/9, Floresti, Cluj

email: hello@attendi.ro

Produs

AcasaModele InvitatiiInvitatii pentru nuntaInvitatii pentru botezInvitatii pentru partyInvitatii pentru aniversarePreturiParteneri

© 2022 Attendi.ro