Invitații online digitale pentru nuntă

Invitatie digitala pentru nunta

Nunta este probabil cel mai special eveniment din viața oricărui cuplu, un eveniment de anvergură, unde invităm de la mic, la mare, toată familia și toți prietenii dragi nouă. În cele mai multe cazuri, nunțile implică un număr mai mare de persoane, căci la celebrarea iubirii noastre, vrem să fie alături toți cei ce împărtășesc cu noi această bucurie.

Și acum, spune-ne tu, cum sună împărțitul de invitații la cel puțin 50 de cupluri? Și, dacă ar fi doar atât; însă trebuie să faci asta și într-un timp limitat, suficient de anticipat, astfel încât să finalizezi chematul cu cel puțin o lună înainte de eveniment, iar lista cu presiuni poate continua.

Invitații digitale personalizate pentru nuntă

invitatie online pentru nunta

Din context în context, situația chematului la nuntă s-a mai schimbat în timp. Odată cu apariția rețelelor de socializare, familia sau prietenii aflați peste granițe sau la distanțe considerabile, îi contactam prin intermediul lor, trimițându-le, în cel mai bun caz, o poză cu invitația printată.

Acum, soluția este Attendi.ro, website-ul nunții voastre, unde toate detaliile evenimentului vor fi extrem de ușor de accesat de către invitați. În plus, nu vorbim de un design rece, standardizat, ci de un website personalizat din header și până în formularul de confirmare.

Alege pozele preferate cu voi doi și adaugă-le în spațiile destinate fotografiilor, gândește textele care vă reprezintă și alege o cromatică care va fi prezentă și în ziua nunții prin decorațiuni și alte detalii. Poți personaliza invitația digitală până ce ajunge perfectă de trimis. Invitații tăi vor primi o invitație unică, care poartă semnele personalității iubirii voastre. Nunta începe în mediul online și continuă cu veselie și emoții sincere la starea civilă și restaurant. Oricând ai nevoie de informații suplimentare despre cum să personalizezi invitația digitală pentru nuntă, contactează-ne cu încredere.

Transpune povestea voastră în website-ul de nuntă perfect, cu ajutorul Attendi.ro

Produs

AcasaModele InvitatiiInvitatii pentru nuntaInvitatii pentru botezInvitatii pentru partyInvitatii pentru aniversarePreturi

© 2022 Attendi.ro