Creează-ți propria invitație la nuntă, online

Anunță persoanele dragi de pasul important din viața ta și alege s-o faci într-un mod unic.

Încearcă acum
Invitatie digitala pentru nunta

Modele

Loading...

Funcționalități

 • Personalizare completă

  Invitațiile de nuntă realizate online au avantajul de a putea fi personalizate întru totul, astfel încât să reprezinte cât mai bine povestea voastră de dragoste. Tu scrii mesajul, tu alegi fotografiile, fontul și culorile, și tot tu alegi cum să încadrezi totul în varianta finală. Atât timp cât e din suflet, e imposibil să nu iasă ceva frumos.

 • Confirmare instantă

  Odată cu invitația, fiecare persoană primește și un formular. Trebuie să îl completeze și să răspundă cu „Da” sau „Nu” dacă reușesc să ajungă la eveniment. Tu primești automat răspunsul lor pe email. Mai mult decât atât, ai acces și în aplicație la răspunsurile invitaților. La secțiunea „Participanți”, vezi exact cine ți-a acceptat și cine ți-a respins invitația.

 • Actualizare in timp real

  Nu-ți face griji dacă ai uitat să menționezi o informație importantă. Și nici dacă ți-ai dat seama că ceva nu arată prea bine după ce le-ai trimis deja. Cu Attendi, poți modifica invitația de nuntă online, iar persoanele care vor participa la eveniment vor vedea actualizarea în timp real.

 • Acces web și mobile

  Indiferent dacă alegi să îți faci invitațiile pe web sau telefon, rezultatul final va arăta la fel, iar tu le vei putea accesa la fel de ușor în ambele situații. Platforma Attendi e optimizată astfel încât designul invitației de nuntă online să nu fie modificat în niciun fel.

 • Distribuire ușoară

  Crearea unei invitații online pentru nuntă face posibilă trimiterea acesteia extrem de simplu. Mult mai simplu decât dacă ai face asta în format fizic. După ce pui la punct ultimele detalii pe Attendi, obții un link la final. Pe acela trebuie să îl copiezi și îl împărtășești tuturor persoanelor pe care le vrei prezente la evenimentul tău. Poți să le trimiți pe email, Whatsapp, Facebook, Instagram sau pe orice altă rețea de socializare.

Beneficii

program invitatie online pentru nunta

Pune la vedere informațiile esențiale

Data, ora și locația sunt elemente cheie pentru orice eveniment. Invitațiile de nuntă online nu fac excepție. Include în prim plan data și ora, și menționează adresa exactă, pentru a evita riscul de a fi trecute cu vederea.

Fii creativ și fă invitații unice

Invitațiile de nuntă personalizate online permit să-ți dai frâu liber imaginației. Attendi îți oferă o mulțime de teme din care poți alege, așa că ia-ți timp pentru a încerca mai multe variante în care să incluzi textul și imaginile, și alege-o pe cea care vă reprezintă cel mai bine.

invitatie online nunta unica
invitatii online versus invitatii clasice

Salvează timp și bani

Organizarea unei nunți poate ajunge să fie destul de costisitoare. Crearea invitațiilor de nuntă online reprezintă o metodă prin care tu economisești bani și timp, pe care altfel, i-ai investi în căutarea și plătirea unor persoane din domeniu. Pe lângă toate acestea, garantăm că satisfacția va fi mult mai mare dacă voi sunteți cei care vă ocupați de propriile invitații. Oricum, cine vă cunoaște mai bine decât voi?

Întrebări frecvente

Pot schimba modelul invitației de nuntă online?

Sigur că da. Unul dintre principalele avantaje ale invitațiilor de nuntă realizate online, e că pot fi modificate extrem de ușor. Tot ce trebuie să faci e să creezi un alt eveniment, să folosești modelul pe care îl dorești și să transferi informațiile invitației tale inițiale (mesaj, fotografii, culori). Atenție: acestea nu se transferă automat. Dacă abonamentul pe care îl ai, îți permite să ai activă o singură invitație, dezactivează invitația precedentă mai întâi (cea pe care oricum nu dorești s-o mai folosești) și activeaz-o pe cea nouă.

Cum trimit invitația?

Pentru a trimite invitațiile de nuntă create cu Attendi, trebuie mai întâi să le faci publice. Mai apoi, trebuie să copiezi link-ul aferent și să îl partajezi cu persoanele pe care le vrei la evenimentul tău. Poți face asta prin mesaj text, pe Whatsapp sau Facebook Messenger, pe email sau pe orice rețea de socializare.

Pot să creez mai multe invitații pe Attendi?

Sigur. Indiferent de abonamentul pe care îl ai pe Attendi, poți crea cât de multe invitații online nuntă. Singurul lucru care e restricționat e numărul de invitații publice la un moment dat, dar nu și numărul invitațiilor create.

 • Personalizare completă

 • Distribuire ușoară

 • Confirmare instantă

Încearcă gratuit

Produs

AcasaModele InvitatiiInvitatii pentru nuntaInvitatii pentru botezInvitatii pentru partyInvitatii pentru aniversarePreturiParteneri

© 2022 Attendi.ro