Un party pe cinste începe cu o invitație pe măsură

Creează-ți online propriile invitații pentru petreceri și pune-ți oaspeții în temă cu ce-i așteaptă!

Încearcă acum
Invitatie digitala pentru party

Modele

Loading...

Funcționalități

 • Le personalizezi după bunul plac

  Cu Attendi, invitațiile de petrecere online vor arăta diferit la fiecare eveniment nou. Asta pentru că platforma îți pune la dispoziție o varietate de modele din care poți alege, astfel încât să-ți personalizezi invitațiile după bunul plac. Ia în calcul tema petrecerii și alege designul, fontul și dimensiunile acestuia, apoi adaugă imaginile și mesajul, și ești pregătit să le trimiți!

 • Afli răspunsul instant

  Prietenii tăi vor primi odată cu invitația și un formular. Pe acesta îl poți personaliza cum vrei tu, dar în principiu, e ca să afli dacă persoana invitată va ajunge sau nu la eveniment. Poți întreba și dacă va veni însoțit/ă, dacă are anumite intoleranțe alimentare, preferințe de drink-uri etc. După ce completează formularul, tu primești automat răspunsul pe email. Ai acces la confirmările invitaților și în aplicație, la secțiunea „Participanți”.

 • Ai același design pe web și mobil

  Invitațiile pentru petrecere create cu Attendi arată exact la fel și dacă le accesezi de pe mobil, și dacă le accesezi de pe web. Deci nu trebuie să-ți faci griji dacă prietenii le vor deschide pe telefon, laptop sau tabletă, pentru că designul va arăta la fel de bine, fără să sufere modificări.

 • Le trimiți prin câteva click-uri

  Odată ce ai făcut invitația și ești încântat de rezultatul obținut, nu rămâne decât să le-o trimiți prietenilor. Copiezi link-ul primit la final și îl distribui pe orice canal: mesaj text, email, rețele de socializare.

 • Îți ții invitații la curent dacă apar modificări

  Dacă ești nevoit să schimbi adresa, ora sau chiar data petrecerii, fă modificările necesare în invitația digitală, salvează-le, iar prietenii tăi vor avea acces instant la informația actualizată.

Beneficii

program invitatie online pentru nunta

Spațiu nelimitat pentru descrierea petrecerii tale

Spre deosebire de invitațiile tradiționale pe hârtie, invitațiile digitale îți oferă un spațiu nelimitat pentru a oferi informații despre petrecerea pe care urmează s-o găzduiești. Poți include detalii despre dress code, program, tematică, activități planificate, meniu, dar și instrucțiuni legate de parcare și politica pet-friendly a locației. Toate astea, fără să te limitezi la dimensiunile unei invitații tradiționale.

Design creativ și interactiv

Invitațiile pentru petrecere online îți permit să experimentezi cu designul și să adaugi elemente interactive. Pe lângă fotografii, poți include videoclipuri de pe Youtube cu muzica ce se va asculta sau jocurile care vor fi în prim plan, sau link-uri către site-uri web relevante pentru petrecere. Acestea garantează o experiență interactivă pentru participanți, stârnindu-le curiozitatea.

invitatie online nunta unica
invitatii online versus invitatii clasice

Costuri reduse și sustenabilitate

Invitațiile digitale te ajută să reduci semnificativ cheltuielile pentru organizarea unei petreceri. Datorită faptului că tu ești cel care se ocupă de ele, nu mai trebuie să plătești pentru crearea, imprimarea și împărțirea lor. Bonus! Mai ești și prietenos cu mediul înconjurător prin faptul că reduci consumul de hârtie și al altor resurse necesare pentru tipărirea lor.

Întrebări frecvente

Ce e Attendi?

Attendi e o platformă tare care te ajută să-ți faci invitații digitale pentru orice eveniment. Fie că e vorba de un party, o aniversare, sau chiar o nuntă sau un botez, Attendi îți pune la dispoziție o varietate de modele pe care le poți personaliza și distribui celor dragi, economisind timp și bani.

Cum trimit o invitație realizată cu Attendi?

Înainte de toate, asigură-te că invitația e activă. La finalul creării unei invitații petrecere online, primești un link. Ca s-o trimiți, asigură-te că aceasta e activă. Mai apoi, trebuie doar să copiezi link-ul și să-l distribui persoanelor pe care le vrei prezente la party-ul tău. Poți face asta printr-un mesaj, email sau pe orice rețea de socializare.

Pot să creez mai multe invitații pe Attendi?

Indiferent de tipul de abonament pe care îl ai, poți să creezi un număr nelimitat de invitații. Există o restricție doar în ceea ce privește numărul de invitații publice pe care le poți avea în același moment. Mai exact, cu abonamentul „Personal”, poți avea o singură invitație activă pe care s-o distribui, pe când cu abonamentul „Premium”, poți avea până la 3 invitații active.

 • Personalizare completă

 • Distribuire ușoară

 • Confirmare instantă

Încearcă gratuit

Produs

AcasaModele InvitatiiInvitatii pentru nuntaInvitatii pentru botezInvitatii pentru partyInvitatii pentru aniversarePreturiParteneri

© 2022 Attendi.ro