10 idei inspirație pentru crearea unei invitații digitale

30 ianuarie 2023

idei inspiratie creare invitatie digitala

Ai nevoie de inspirație pentru a crea o invitație digitală?

Foarte bine. Te putem ajuta. Câteodată te poți inspira de alții pentru a crea lucruri minunate. Internetul este o sursă de inspirație extraordinară. Utilizat corespunzător, acesta îți oferă acces la o gamă variată și utilă de idei.

Unele pot fi transformate în experiențe minunate, greu de uitat și mereu o bucurie de rememorat. Inspirația vine în timpul căutării. Crearea unei invitații necesită creativitate, atenție la detalii și un fler pentru extraordinar. Din fericire, internetul este un aliat în lupta cu monotonia creativă. Ai la îndemână un vlăstar de idei, rareori utilizat la maxima sa valoare.

Toate evenimentele importante din viața unui om, se învârt în jurul unei invitații. De ce? Vrem ca oamenii dragi să ne fie alături. Îi vrem lângă noi la starea civilă, la biserică, la botezul copilului, la aniversare sau la îndeplinirea unui milestone profesional. Așadar, îi întrebăm dacă vor să fie alături de noi.

Cum ne invităm prietenii apropiați și membrii familiei la un eveniment?

  1. Prin intermediul unei invitații fizice. Căutăm modele de invitații. Apoi, începem goana după o papetărie. Acolo, vom descoperi o sumedenie de tipuri de hârtie. Plicuri? Da! Cum ar trebui să arate? Fundă? Poate. Ceară? Poate. Lista continuă până ce descoperi că o invitație fizică necesită foarte multă muncă. Oare merită efortul? Am uitat de ceva? Da! Câteodată cutuma invitației implică și un mic cadou, simbolic sau nu, care să o completeze. Cu atât de multe lucruri de făcut, nu-i de mirare că din ce în ce mai mulți români apelează la invitații digitale.
  2. Prin intermediul unei invitații online de tip website În ultimii ani, românii apelează la tehnologia modernă pentru a comunica cu cei dragi, chiar și în momentele când poate smartphone-ul ar putea fi ignorat. Invitația online de tip website a devenit un instrument extraordinar pentru cei care vor să evite bătăile de cap cu invitațiile tradiționale. De altfel, majoritatea persoanelor care trăiesc în lumea digitală, nu sunt impresionate de un scris pe hârtie ci de o invitație modernă în ton cu tehnologia.
  3. Prin intermediul unui telefon sau mesaj (SMS, Facebook Messenger, Telegram, Signal sau Whatsapp) Telefonul rămâne un punct de reper în arta comunicării între prieteni și familie. Din acest motiv, invitația prin intermediul telefonului rămâne o artă sau o platitudine, depinde cum și cine o livrează. Atunci când îți suni un prieten și îl anunți de un eveniment anume, vrei ca acesta să-ți spună „da”. Sigur nu îl suni să te refuze. Așadar, ar fi util să adopți o atitudine cât mai prietenoasă și să folosești cuvinte atent alese.

În ceea ce privește invitația prin SMS, nu suntem fani. Credem că SMS-ul este un mod rece de a invita pe cineva la un eveniment. Celelalte opțiuni – Facebook Messenger, Telegram, Signal și Whatsapp – sunt mai personale deoarece implică o discuție în etape. Totuși, discuția se pierde în eterul lumii digitale și farmecul evenimentului dispare. Uneori, nu strică să rămână în urmă o amintire vie a invitației. Ea devine un reper al fericirii, împărtășită de mai mulți oameni.

10 idei inspirație pentru crearea unei invitații digitale

invitatie digitala ce reflecta personalitatea ta

Ai ajuns la acest articol deoarece vrei să descoperi câteva lucruri despre crearea unei invitații digitale. Vrem să-ți fim de ajutor. Cum? Te invităm să descoperi 10 idei care credem că te pot ajuta să creezi invitații digitale cu adevărat speciale.

  1. Asigură-te că invitația reflectă personalitatea ta
  2. Invitația trebuie să fie ușor de parcurs Nu o aglomerați cu detalii inutile. Invitații au nevoie de lucrurile esențiale pentru a lua o decizie. Știm că preferați ca aceștia să spună „DA” dar trebuie să știe unele date importante: „Când are loc evenimentul?” + „Unde are loc evenimentul?” + „Participi sau nu?”
  3. Adaugă cele mai frumoase poze cu tine și/sau persoana iubită Nu te grăbi. Încearcă să găsești poze care să pună în valoare evenimentul tău. Știm că unele persoane participă la ședințe foto pentru a seta atmosfera evenimentului: botez, nuntă, petrecere, aniversare. Pozele sunt apoi utilizate pentru a crea invitații digitale sau tradiționale.
  4. Elemente decorative care să personalizeze invitația Attendi vă oferă acces la o gamă variată de elemente decorative, menite să dea viață invitației digitale. Ea devine un vlăstar de emoții. În platforma Attendi, o să găsești multe opțiuni de editare și personalizare. Acest lucru face ca actul creator să fie mai darnic. Utlizatorul nu simte restricții și se poate conecta la izvorul imaginației.
  5. Modele pe care să le lucrezi în tihnă Inspirația vine atunci când clădești pe un model. Din acest motiv, noi avem un set de modele de invitații digitale, pe care le poți transforma în creații captivante. În acest moment, Attendi are modele pentru următoarele evenimente: nuntă, botez, party (petrecere), aniversare și training/workshop. Din ce în ce mai mulți organizatori de workshop și training, aleg să creeze invitații speciale pentru clienți. Vor să oficializeze evenimentul într-un mod profesionist. Pentru a finaliza cu succes o astfel de invitație, ai putea opta pentru elemente decorative simple.
  6. Simetrie cromatică Asigură-te că pozele sunt în armonie cu restul culorilor utilizate în structura invitației. În acest mod, ai creat un tot unitar cromatic, care să fie apreciat și iubit.
  7. Fundal în ton cu tipul evenimentului Majoritatea creatorilor de grafică recomandă utilizarea unor poze de fundal care să nu eclipseze mesajul central al invitației. Poți avea în vedere acest aspect și încă ceva: poza de fundal trebuie să reflecte tipul evenimentului.
  8. Tematică funny, serioasă sau neutră Câteodată un element amuzant poate eleva complet calitatea invitației și modul cum este primită de corespondent. Totuși, așa cum bine știi, un factor funny poate atrage atenția într-un mod plăcut. În același timp, pentru evenimentele mai serioase, tonul trebuie să fie similar. Flexibilitatea este binevenită dar cu anumite limite.
  9. Nu uita de „Program” Scopul unei invitații digitale și nu numai, este de a informa participanții cum să se bucure de eveniment. Programul este orientativ, însă unele detalii sunt comune tuturor. Folosește un font și o mărime care să scoată în evidență factorii importanți. Încearcă să nu greșești ziua și orele dedicate evenimentului.

program eveniment invitatie digitala online

  1. Primul draft necesită editare Da! Primul draft al creației nu trebuie trimis. Ai răbdare cu invitația digitală. Editează. Testează cu cei dragi și utilizează feedbackul lor pentru a ajunge la cea mai bună variantă. Attendi te ajută să creezi invitații digitale pentru o gamă variată de evenimente. Profită de funcționalitățile platformei pentru a transforma modul de invitație a celor dragi la evenimentele tale.

Pentru detalii suplimentare, specialiștii Attendi pot fi contactați pe Linkedin, Facebook și Instagram. Dacă vrei, alătură-te comunității nostre digitale. Te așteptăm!

  • Personalizare completă

  • Distribuire ușoară

  • Confirmare instantă

Încearcă gratuit

Produs

AcasaModele InvitatiiInvitatii pentru nuntaInvitatii pentru botezInvitatii pentru partyInvitatii pentru aniversarePreturiParteneri

© 2022 Attendi.ro