10 stiluri pentru crearea unei invitații digitale de nuntă

4 aprilie 2024

stiluri invitatii digitale de nunta

Știai că în ultimii ani, cuplurile din România au ales cu peste 30% mai mult decât în anii precedenți invitațiile digitale pentru nuntă? Principalele motive care i-au determinat să aleagă invitațiile digitale au fost:

  1. Ușurința distribuirii invitațiilor digitale
  2. Accesarea rapidă a invitației de pe telefon, tabletă sau laptop
  3. Sustenabilitatea invitațiilor digitale
  4. Lipsa accesoriilor suplimentare asociate cu invitațiile tradiționale de nuntă
  5. Impactul invitației digitale în mentalul participanților la eveniment

Invitațiile online le oferă oaspeților o scurtă incursiune în stilul și tematica evenimentului. Tonul, conținutul și designul o să le dea de înțeles cum se va desfășura petrecerea și care va fi atmosfera.

În contextul în care invitațiile online de nuntă au nenumărate posibilități pentru a fi personalizate, poți crea orice stil – de la vintage, la contemporan. Cum arată fiecare?

  1. Șarmul vintage

    Un stil care nu se demodează niciodată. Aceste invitații vor aduce aminte de epoci trecute, fiind foarte apreciate de nostalgicii iubitori de tradiție. Fundalul invitației poate fi de hârtie arsă sau cu ornamente florale. Fontul ar trebui să fie de tipar, iar tonul elegant.

  2. Minimalism chic

    Cuplurile care preferă un stil minimalist vor alege invitațiile cu design simplu, culori neutre și text clar. Un design „clean” subliniază frumusețea detaliilor fine și a fonturilor selecte. De ce să te complici când stilul simplu poate fi atât de atrăgător?

  3. Rustic și romantic

    Invitațiile cu tematică rustică îmbină elementele grafice din natură precum lemnul, sfoara sau fânul, și sunt ideale pentru nunți în aer liber sau în locații rustice. Adaugă detalii florale pentru un plus de farmec.

  4. Glamour Gatsby: Eleganța Art Deco

    Inspira-te din strălucirea anilor '20 pentru invitații care reflectă opulența prezentă în romanul lui F. Scott Fitzgerald. Folosește elemente Art Deco, fonturi îndrăznețe și detalii aurii pentru a capta esența acestei epoci. O nuntă în această tematică poate fi o experiență de neuitat.

  5. Boem și liber

    Pentru o nuntă cu un vibe boem, alege invitații ce reflectă libertatea artistică, cu elemente precum acuarelele, designuri etnice și fonturi neconvenționale. Culorile pământii și detaliile florale completează perfect acest stil.

  6. Natural

    Cuplurile care încurajează sustenabilitatea vor opta pentru invitații digitale ori de câte ori e posibil, accentuând angajamentul lor față de protecția mediului. Texturile naturale și culorile verzi predomină în acest design.

  7. Modern urban și sofisticat

    Invitațiile cu un look modern folosesc geometrii curate și o paletă de culori monocromatice. Detaliile metalice sau holografice adaugă un plus de sofisticare.

  8. Clasic și elegant

    Pentru o nuntă clasică, invitațiile cu design tradițional, fonturi elegante și o paletă subtilă de culori sunt alegerea ideală. Apelează la monograme personalizate și borduri fine pentru a adăuga un aer de distincție.

  9. Invitații personalizate pentru nunta-destinație

    Concept din ce în ce mai popular în România, nunta-destinație e caracteristică celor potenți financiar, capabili să ducă alături de ele invitații în alte țări. Când nunta ta e o escapadă într-o locație de vis, invitațiile tale pot reflecta acest lucru. Folosește elemente de design care evocă locația, de la plajă, la orașe istorice, pentru a incita și a invita la aventură.

  10. Invitații interactive de nuntă

    Coduri QR care duc la site-ul nunții, invitații video sau elemente care necesită asamblare de către invitați sunt moduri unice prin care faci ca invitațiile tale să iasă în evidență.

Fie că visezi la o invitație care să reflecte eleganța clasică, fie că dorești să surprinzi cu un design modern și interactiv, Attendi te ajută să-ți transformi viziunea în realitate. Îmbinând ușurința de utilizare, cu opțiuni de personalizare de ultimă oră, platforma noastră îți permite să creezi invitații digitale cu adevărat speciale, care nu doar că vor impresiona oaspeții, dar îți vor simplifica și procesul de gestionare a răspunsurilor și planificare a evenimentului.

  • Personalizare completă

  • Distribuire ușoară

  • Confirmare instantă

Încearcă gratuit

Produs

AcasaModele InvitatiiInvitatii pentru nuntaInvitatii pentru botezInvitatii pentru partyInvitatii pentru aniversarePreturiParteneri

© 2022 Attendi.ro