Beneficiile invitațiilor digitale pentru mediul înconjurător

18 mai 2023

Beneficiile invitațiilor digitale pentru mediul înconjurător

Invitația digitală contribuie la protejarea mediului înconjurător.

Tehnologia actuală ne ajută să fim mai atenți la impactul pe care-l avem asupra mediului înconjurător. Nu-l putem ignora. El asigură viitorul celor mici și stabilitatea ecologică a prezentului. Din fericire, putem contribui la "sănătatea" planetei. Cum? Pași mici, dar repetati în fiecare zi.

Românii sunt mai conștienți de rolul pe care îl au în protejarea naturii. Noua generație, ancorată în darurile digitale și înțelepciunea internetului, încearcă să utilizeze inteligent resursele planetei. Așadar, optează pentru limitarea folosirii de hârtie. Așa cum bine știți, hârtia este "starul" invitației tradiționale. Fără ea, totul se naruie. Ai nevoie de hârtie pentru invitația propriu-zisă, dar și pentru plic. 2 în 1? Da, dar și nociv pentru mediu.

Dacă acum 5-10 ani, majoritatea organizatorilor de evenimente foloseau doar invitații tradiționale, făcute din hârtie, astăzi lucrurile s-au schimbat. Organizatorii caută și adoptă soluții noi, care să-i îndepărteze de dependența de hârtie. Cum poți elimina acest obicei din pregătirea unui eveniment?

Cel mai simplu: folosește o invitație digitală.

invitatie digitala eco-friendly

În era digitală, ar fi păcat să nu profiți de tehnologia existentă pentru a crea invitații personalizate. Industria organizatoare de evenimente trece printr-o metamorfoză. Cei care se adaptează rapid au de câștigat: clienți noi și recurenți. Invitația digitală este o alternativă modernă și ecologică la cele tradiționale, realizate din hârtie. Attendi a înțeles acest aspect și a creat o platformă intuitivă care facilitează crearea și distribuirea facilă a invitațiilor digitale personalizate.

Cât de multă hârtie este folosită în realizarea de invitații? Să-ți dăm un exemplu: în Statele Unite ale Americii, în fiecare an, se folosește peste 70 de milioane de tone de hârtie pentru realizarea unor invitații tradiționale. Și să știi ceva? Un consum de această anvergură are un impact negativ asupra mediului înconjurător. Oamenii defrișează masiv și, implicit, distrug habitate naturale.

Noi credem că invitația digitală poate fi soluția ta. Dacă ești un organizator de evenimente și nu numai, cu spirit civic și o grijă aparte pentru mediul înconjurător, atunci poți opta pentru o invitație digitală. Vei avea la dispoziție tehnologie modernă care să te ajute să obții invitații personalizate. Ele pot fi create în doar câteva minute.

Dacă alegi o invitație digitală, contribui la reducerea emisiilor de CO2 generate de producția și transportul hârtiei dintr-o locație în alta. În plus, ai posibilitatea de a contribui la reducerea deșeurilor de hârtie din România. Aproape toată lumea are un smartphone. Alții au tablete, smartwatch-uri și laptopuri de ultimă generație. Cine mai vrea să primească o invitație în format fizic, ca apoi să nu știe cum să scape mai repede de ea? Are cineva o colecție de invitații tradiționale? Foarte puțini.

Attendi te ajută să creezi invitații digitale. Attendi le oferă tuturor utilizatorilor acces la un program facil de făcut invitații digitale, personalizate și profesionale. Ele pot fi trimise rapid și foarte ușor destinatarilor prin intermediul internetului.

Invitația digitală devine o experiență interactivă și modernă.

Așadar, aveți grijă de mediu prin utilizarea Attendi și a invitațiilor digitale.

Te așteptăm în comunitatea digitală Attendi: Facebook, Instagram și TikTok.

  • Personalizare completă

  • Distribuire ușoară

  • Confirmare instantă

Încearcă gratuit

Produs

AcasaModele InvitatiiInvitatii pentru nuntaInvitatii pentru botezInvitatii pentru partyInvitatii pentru aniversarePreturiParteneri

© 2022 Attendi.ro