Petrecerea e aproape. Unde este invitația mea?

15 noiembrie 2022

Cum invităm oaspeții la petreceri în 2023?

Cum invităm oaspeții la petreceri în 2023?

Organizezi o petrecere? Nu știi de unde să începi? Știm că sunt multe lucruri de făcut și toate necesită atenția ta, mai ales dacă vrei ca evenimentul să fie deosebit.

Ce presupune organizarea unui eveniment?

  1. Selectarea unei locații: restaurant, pensiune, vilă sau hotel

    Petrecerea trebuie să se desfășoare într-o locație frumoasă, în ton cu spiritul invitaților. Organizatorul are responsabilitatea de a analiza toate opțiunile existente până ce găsește una potrivită petrecerii. Restaurantele sunt la mare căutare, indiferent de orașul în care se află. Totuși, se poate observa o creștere în popularitate a petrecerilor care se desfășoară în pensiuni și vile. Hotelurile pun la dispoziție săli speciale, unde au loc evenimente private. Așadar, ar fi util să acordați o atenție specială acestui pas. De el depinde în mare măsură succesul petrecerii.

  2. Crearea listei de invitați

    Cine vine la petrecere? Lista de invitați este esențială pentru stabilirea participanților. Prieteni sau membri ai familiei? Poate o combinație între cele două. Voi stabiliți cine se bucură de merinde și voie bună. Recomandarea noastră ar fi să faceți treaba din timp și să nu lăsați totul pe ultima sută de metri.

  3. Cum trimiți invitațiile?

    Organizarea unei petreceri mai mari implică trimiterea sau predarea unor invitații. Din fericire, internetul îți oferă posibilitatea de a crea invitații online pentru party. Acestea sunt create pentru a te ajuta să câștigi timp și să primești mai rapid răspunsurile de la invitați. Pe măsură ce descoperi posibilitățile creative online, devine mult mai ușor să începi cu dreptul petrecerea.

  4. Distracția începe!

    Bucură-te de fiecare moment petrecut alături de cei dragi. Indiferent unde are loc party-ul, încearcă să te detașezi de probleme și stres. Scopul petrecerii este de a te distra și de a crea amintiri deosebite.

De ce și cum poți folosi Attendi pentru a crea invitația online?

cel mai bun mod de a obtine invitatie online

  1. Ai la dispoziție un editor vizual. Ușor de folosit și intuitiv. Ai posibilitatea de a vedea instant toate modificările introduse la website/invitație. Spre deosebire de alte websiteuri similare, noi încercăm să-ți oferim toate datele pentru a crea cea mai frumoasă invitație.

  2. Ai la îndemână un formular de confirmare ce poate fi personalizat. Așadar, poți adauga și scoate oricâte întrebări dorești. 3 întrebări sunt necesare pentru centralizarea datelor: nume, prenume și evident, participă/nu participă.

    Personalizarea formularului de confirmare îți permite să obții mai multe informații despre participanți. Poate unii dintre ei, preferă meniuri vegetariene, poate alții au alergii. Acest gen de date sunt esențiale pentru crearea unui eveniment de neuitat.

  3. Poți personaliza toate elementele prezente în website. Printre acestea se numără:

    • text: culoare, mărime, familie font, alinieri
    • imagini
    • modele dector: culoare, mărime
    • ilustrații: culoare, mărime
    • secțiuni: alinieri, imagini fundal, culori
  4. Personalizezi cu ușurință modul de prezentare a invitației pentru o distribuție facilă în canalele social media.

Acum știi cum să creezi invitații online pentru petreceri. Oricând ai nevoie de ajutor, suntem la dispoziția ta. Cea mai frumoasă petrecere începe cu o invitație personalizată. Folosește Attendi pentru îndeplinirea acestui obiectiv.

  • Personalizare completă

  • Distribuire ușoară

  • Confirmare instantă

Încearcă gratuit

Produs

AcasaModele InvitatiiInvitatii pentru nuntaInvitatii pentru botezInvitatii pentru partyInvitatii pentru aniversarePreturiParteneri

© 2022 Attendi.ro