Cum să economisești bani cu invitațiile online în 2023?

28 iunie 2023

Cum să economisești bani cu invitațiile online în 2023?

Poți economisi bani cu invitațiile online în 2023.

Organizarea unui eveniment costă. Majoritatea organizatorilor de evenimente din România, amatori sau profesioniști, resimt efectele inflației în serviciile oferite de furnizori. De la aranjamente florale, candy bar-uri, oglinzi magice, filmări panoramice 360 de grade până la meniuri și invitații de nuntă, costurile au crescut simțitor.

În contextul unei crize economice cu efecte multiple în România, fiecare furnizor de servicii încearcă să se adapteze din mers la schimbările de pe teren. Din ce în ce mai mulți oameni sunt interesați de modalități prin care să economisească bani. Industria organizării de evenimente nu este o excepție.

Cum poți economisi bani cu invitațiile online?

Indiferent de natura evenimentului pe care îl organizezi, ai nevoie de un mod facil de a crea și trimite invitații. Cum îi chemi pe oameni la eveniment? În același timp, îți poți pune întrebarea cum economisești bani în procesul de creare a invitațiilor pentru eveniment. Să știi că este posibil, mai ales dacă utilizezi o platformă de creare invitații online precum Attendi.

Aplicația noastră te poate ajuta să creezi invitații online pentru diverse tipuri de evenimente: nuntă, botez, petrecere, aniversare, absolvire, training, workshop și multe altele. Ai la dispoziție modele pentru fiecare categorie. Acest lucru îți ușurează munca foarte mult. Câștigi timp dar și bani.

Pe scurt: avantajele invitațiilor online

  • Economisești bani pe costurile de imprimare și expediere.
  • Poți personaliza invitațiile pentru a se potrivi evenimentului tău.
  • Poți trimite invitațiile rapid și ușor prin e-mail sau pe rețele sociale.
  • Poți urmări numărul de persoane care au deschis invitația și au confirmat participarea.
  • Poți adăuga informații suplimentare în invitație, cum ar fi un link către site-ul evenimentului, un RSVP sau un cod QR.

Îndepărtează-te de invitațiile tradiționale.

invitatie traditionala-vs-invitatie-online

Dacă ți-ai propus să economisești bani și în același timp să-ți surprinzi invitații cu creații personalizate, renunță la invitațiile tradiționale și apelează la cele online. O să fii surprins de calitatea deciziei.

Costurile pentru o invitație tradițională pot fi mai mult decât usturătoare. Probabil știi deja acest lucru. Chiar și în zilele bune ale economiei mondiale, când furnizorii practicau politici de prețuri extrem de avantajoase, invitația tradițională costa destul de mult.

Ce factori generau prețuri ridicate la invitațiile pe hârtie?

  • Tipul hârtiei;
  • Producția grafică și printarea ei;
  • Plicul;
  • Accesorii pentru plic și invitație (șnur, fundiță, ceară, etc.);
  • Elemente suplimentare pentru completarea invitației (sticle de vin, decorațiuni elaborate, etc.);
  • Costul trimiterii plicului prin Poșta Română sau altă entitate;
  • Costul benzinei sau motorinei pentru înmânarea personală a unor invitații.

Pe lângă aceste costuri economice, vrem să adăugăm și pe cel temporal. Investești mult timp în realizarea și livrarea invitației tradiționale. Așadar, de ce să te chinui când ai la dispoziție invitația digitală?

3 sfaturi practice despre cum să economisești bani cu invitațiile online:

  1. Folosește platforma Attendi de invitații online.

    Îți punem la dispoziție o platformă modernă, optimă pentru crearea unor invitații online personalizate. Periodic avem oferte speciale și promoții de care poți profita. Poți beneficia de prețuri speciale și, evident, acces la toate funcționalitățile Attendi.

  2. Trimite invitația digitală rapid și dintr-un simplu click.

    Attendi te scapă de drumuri inutile și bani aruncați pe fereastră pentru benzină sau motorină. Trimite invitația digitală prin email. Aceasta ajunge instantaneu la invitați. Ei vor confirma sau infirma prezența la eveniment. RSVP este integrat în invitația digitală, ceea ce este extraordinar. Totul este la îndemâna ta și evenimentul începe să prindă contur.

  3. Personalizează invitația așa cum îți dorești.

    Marele avantaj al unei invitații online este că o poți personaliza așa cum îți dorești. Integrează tot ceea ce consideri necesar până când invitația ajunge la nivelul de calitate dorit. Poți crea o invitație care să surprindă plăcut destinatarii. Aceștia se vor bucura atunci când primesc invitația la eveniment. Totul este special deoarece intră în spectrul digitalului modern.

Acum știi cum să economisești bani cu invitațiile online în 2023. Ce urmează?

Folosește Attendi oricând ai nevoie de o invitație digitală. Te grăbești? Poți crea o invitație rapidă chiar și în 5 minute. BTW: Nu ai nevoie de cunoștințe de programare.

Îți oferim trei prețuri la abonamente pe care merită să le descoperi:

  • Personal: o invitație activă + alte caracteristici;
  • Premium: 3 invitații active + Cod QR invitație + alte caracteristici;
  • PRO: în curând.

Hai să descoperi lumea fascinantă a invitațiilor online! Dacă organizezi un eveniment în 2023, consideră utilizarea invitațiilor online ca o modalitate de a economisi bani și de a-ți face viața mai ușoară.

  • Personalizare completă

  • Distribuire ușoară

  • Confirmare instantă

Încearcă gratuit

Produs

AcasaModele InvitatiiInvitatii pentru nuntaInvitatii pentru botezInvitatii pentru partyInvitatii pentru aniversarePreturiParteneri

© 2022 Attendi.ro