Program de făcut invitații online rapid

22 decembrie 2022

Program de Facut Invitatii Online

Cauți un program de făcut invitații online rapid și simplu?

Găsește un motiv pentru a celebra viața. Cele mai frumoase evenimente au nevoie de atenția prietenilor și a familiei. Ori de câte ori se întâmplă ceva minunat în viața ta, ai putea celebra într- un mod activ și implicat alături de cei dragi.

Printre cele mai comune evenimente din viața unui om se numără: nunta, botezul, aniversarea de nume și de ani, anunțul unei logodne, petreceri tematice, Hanuka, Kwanzaa și multe altele (în funcție de confesiune și pasiune pentru distracție).

Anunțul petrecerii trebuie să fie special, conceput cu creativitate și într-un mod lipsit de stres. Așadar, începi să cauți alternative la invitațiile tradiționale, care consumă hârtie și implică un efort considerabil.

invitatie-online-nunta-mireasa-mire

Creează-ți propria invitație online

Alege din multiplele modele de invitații de nuntă disponibile. Personalizează-ți invitația și obține confirmarea online a invitaților, evitând telefoanele suplimentare și situații stânjenitoare.

Vezi modeleÎncepe acum

Cauți un program de invitații online rapid?

Ai ajuns la acest articol deoarece vrei informații utile despre cum să creezi o invitație online. Așa cum sperăm că o să vezi, totul este mai ușor decât crezi.

Tehnologia a evoluat enorm în ultimii ani. Star Trek mai trebuie să aștepte, însă suntem pe drumul cel bun. Nu ai nevoie de abilități de programare pentru a crea o invitație online, chiar deloc. Dacă ai nevoie de un program de făcut invitații online, capabil să asigure o experiență creativă plăcută și fluidă, atunci Attendi este perfect nevoilor tale.

Am creat o platforma menită să-ți fie de ajutor. De la primul contact cu programul Attendi, simți că ai la dispoziție un aliat creativ. Poți edita și personaliza invitația și apoi o trimiți cu ușurință destinatarilor. Ei o primesc și pot răspunde oricând doresc, indiferent unde s-ar afla. Invitația ajunge în mail, accesibilă prin intermediul telefonului mobil, tabletei sau PC-ului.

Cine câștigă timp? Destinatarul și expeditorul. Petrecerea avansează într-un mod natural, cu răspunsuri clare. Timpul câștigat poate fi investit în alte activități de organizare. Attendi îți asigură acces la un program de creare a unei invitații online de tip website.

Ai acces la modele de invitații, concepute pentru a te ajuta să creezi rapid tot ceea ce ai nevoie pentru petrecere. Poți personaliza modelele în doar câteva minute, inserând diverse elemente. Întrebări obligatorii de inserat în dezvoltarea invitației:

  1. Nume
  2. Prenume
  3. Participa / nu participa

personalizare-formular-confirmare-invitatie-online

Aceste întrebări sunt esențiale pentru formularul de confirmare. Primești și accesezi datele într- un mod centralizat. Ai posibilitatea de a personaliza formularul, în funcție de informațiile pe care vrei să le utilizezi în pregătirea evenimentului. În programul Attendi de făcut invitații online, o să găsești funcții interactive de editare:

Text

Ai libertatea de a personaliza textul: culoare, mărime, font și alinieri. Poți crea un set de text care să rezoneze cu particularitățile evenimentului dar și cu personalitățile invitaților.

Imagini

The sky’s the limit. Adaugă imagini care reprezintă spiritul petrecerii. Simplu!

Ilustrații

Gestionează ilustrațiile disponibile în culoarea și mărimea dorită.

Alte detalii de personalizare...

Modele decor: culoare și mărime. Posibilitatea de a crea secțiuni, prin acesul la opțiuni de alinieri, imagini de fundal și culori.

editare model invitatie online

Mai mult decât atât, Attendi îți asigură opțiunea de a distribui invitația în canalale de socializare moderne: Facebook, Twitter, Linkedin și Instagram. Acum știi unde poți accesa online un program de făcut invitații.

Profită de această ocazie pentru a crea invitația perfectă pentru evenimentul tău!

Simplu și fără bătăi de cap!

  • Personalizare completă

  • Distribuire ușoară

  • Confirmare instantă

Încearcă gratuit

Produs

AcasaModele InvitatiiInvitatii pentru nuntaInvitatii pentru botezInvitatii pentru partyInvitatii pentru aniversarePreturiParteneri

© 2022 Attendi.ro