5 motive pentru care să alegi invitația digitală în organizarea evenimentului tău

12 ianuarie 2024

invitatie digitala

Organizarea unui eveniment presupune o mulțime de responsabilități – alegerea locației, a designului, găsirea personalului și convingerea invitaților să-ți fie alături. Avantajul e că trăim în era digitală, unde totul e posibil. Programele de creare a invitațiilor online precum Attendi îți simplifică semnificativ munca organizatorică.

Rămâi cu noi pentru a afla cum se întâmplă asta.

Ai la dispoziție o mulțime de modele, pe care le poți adapta și personaliza

Crearea listei de participanți și trimiterea invitațiilor reprezintă doi pași importanți, pe care nu îi poți omite. Odată ce ai stabilit cine vrei să ia parte la eveniment, noi te ajutăm cu o varietate de modele de invitații digitale pentru nuntă, botez, petreceri, aniversări sau evenimente corporate.

Ba mai mult, invitațiile digitale îți oferă flexibilitate privind design-ul și personalizarea, permițându-ți să adaugi imagini, culori și detalii relevante pentru eveniment. Acestea pot fi create pentru a se potrivi cu tema și atmosfera evenimentului, oferind o experiență mai atrăgătoare pentru destinatari.

Indiferent că ești amator sau un designer cu experiență, Attendi e o platformă intuitivă, extrem de ușor de folosit pentru realizarea invitațiilor digitale.

Le distribui rapid și sigur

Invitațiile digitale generate cu Attendi pot fi trimise rapid printr-un link, prin SMS, email sau pe rețelele de socializare. De asemenea, pot fi distribuite către un număr mare de persoane în același timp, fără a fi nevoie să le trimiți individual. Așa, poți ajunge la o audiență extinsă, salvând timp prețios.

Obții confirmări instant

Invitațiile digitale au o secțiune de confirmare care le permite oamenilor să confirme sau să refuze participarea, în timp real. Astfel, organizatorii pot obține feedback instantaneu și își gestionează lista de participanți în mod eficient, fără să aștepte confirmări prin poștă sau telefon.

Economisești timp și bani

Una dintre cele mai mari beneficii ale invitației digitale constă în salvarea de timp, bani și efort. În loc să tipărești și să trimiți invitații fizice, care necesită pregătire, imprimare, ambalare și expediere, invitația digitală poate fi creată și trimisă în doar câteva minute printr-un simplu click. Asta elimină costurile și timpul necesar pentru pregătirea și distribuirea invitațiilor tradiționale.

  1. Ești eco-friendly

Utilizarea invitațiilor digitale contribuie la protejarea mediului înconjurător, eliminând consumul de hârtie și reducând emisiile de carbon asociate cu transportul și producția de invitații fizice. Prin adoptarea invitațiilor digitale, dai dovadă de un angajament pentru sustenabilitate și responsabilitate ecologică.

Cât costă Attendi pentru a crea invitații online?

Există mai multe pachete dintre care poți alege.

  • Pentru abonamentul PERSONAL, costul este de 189 RON pe lună. Dispui de o invitație activă pe care o poți personaliza după bunul plac; un link unic către invitația ta; RSVP – confirmarea de participare; editare foto – poți adăuga imagini din stocul personal; ai libertatea de a personaliza formularul de confirmare; poți administra participanții la eveniment; poți exporta lista cu participanți.
  • Pentru abonamentul PREMIUM, costul este de 299 RON pe lună, cu toate caracteristicile din abonamentul PERSONAL și altele extra: 3 invitații active și un cod QR pentru invitație. Codul QR a devenit din ce în ce mai popular printre cei care utilizează tehnologie digitală de ultimă generație, deoarece e ușor de scanat și distribuit între prieteni.
  • Attendi pregătește o surpriză și pentru cei care folosesc tehnologie digitală în HoReCa: abonamentul PRO, care o să fie disponibil în curând.

Dacă optezi pentru pachetele pe 3 luni, 6 luni sau un an, beneficiezi de o reducere semnificativă.

Pentru mai multe detalii, trimite-ne un email la adresa contact@attendi.ro sau lasă-ne un mesaj pe Facebook, LinkedIn sau Instagram.

  • Personalizare completă

  • Distribuire ușoară

  • Confirmare instantă

Încearcă gratuit

Produs

AcasaModele InvitatiiInvitatii pentru nuntaInvitatii pentru botezInvitatii pentru partyInvitatii pentru aniversarePreturiParteneri

© 2022 Attendi.ro