Ai nevoie de o invitație pentru training sau workshop?

26 februarie 2023

invitatie online training sau workshop

Nu lăsa lucrurile să decurgă de la sine. Orice eveniment, indiferent de natura sa, are etape de organizare peste care nu poți trece. Din fericire, trăim într-o lume modernă cu acces facil la tehnologie digitală, dezvoltată cu dibăcie de antreprenori creativi. Aceasta din urmă, prin intermediul unor platforme, aplicații și programe, ne ușurează viața, in mai multe moduri decât bănuim.

În trecutul nu tocmai îndepărtat, portofoliul unui organizator de evenimente era format dintr-o mapă voluminoasă cu foarte multe foi, poze și tipuri de invitații. Astăzi, era digitală a ușurat munca organizatorilor de evenimente, profesioniști și amatori. În doar câteva minute, clientul are acces la un istoric detaliat al proiectelor finalizate în trecut și știe dacă apelează sau nu, la organizatorul respectiv.

Având în vedere spiritul creativ și competitiv al industiei, accesul la instrumente de calitate poate face diferența între succes și eșec. Dacă ai ajuns la articolul nostru, înseamnă că dorești mai multe informații despre cum să creezi invitații digitale pentru eventimente de tip training, workshop, conferințe și webinare de afaceri. Știm că aceste activități sunt extrem de populare în România. Ele atrag CEOs, directori, manageri și administratori care doresc să descopere lucruri noi și interesante despre ceea ce ii interesează.

Ai nevoie de o invitație de training sau workshop?

Sigur că da! Ai ajuns la noi. Vrei să descoperi un mod nou de a gestiona o etapă vitală a organizării unui eveniment, mic sau mare: crearea, trimiterea și gestionarea invitațiilor. Un organizator trebuie să răspundă la următoarele întrebări:

  1. Cine participă la eveniment?
  2. Cum trimiți invitația?
  3. Cum gestionezi răspunsurile primite?
  4. Cum faci follow-up de confirmare?

Fiecare întrebare are nevoie de un răspuns clar, pe care să construiască evenimente de neuitat. Dacă te-ai săturat de invitațiile tradiționale, lipsite de savoare sau vitalitate, atunci a venit momentul pentru a încerca invitațiile digitale. De ce?

Timp câștigat și personalizare extraordinară a invitației. Treci de la impersonal la profesional cu un iz de personal. Oamenii vor o atingere personală în contactele business. Vor să fie considerați parte din evenimentul la care urmează să participe. Organizatorii de evenimente știu acest lucru. Din acest motiv, ei vor să folosească tot ce are mai bun de oferit tehnologia digitală.

Dacă te numeri printre cei care vor să schimbe optica în ceea ce privește calitatea invitației, atunci sigur vrei mai multe informațîi despre programul Attendi. Am vrut să creăm un instrument modern, ușor de folosit, care să fie la îndemână oricărui tip de utilizator. Platforma este la îndemâna ta, la orice oră și oricând ai nevoie de ea.

Care sunt necesitățile unei conferințe, workshop sau training?

Evenimentul este clar:

  • Cine participa?
  • Cine ține evenimentul?
  • Cum se desfășoară activitățile?
  • Unde și la ce ora începe evenimentul tău?

Aceste întrebări trebuie să se regăsească în conținutul invitației. Persoana care urmează să primească invitația, ar trebui să știe exact detaliile importante ale evenimentului. Dacă reușești să ai la îndemână un program bun, lucrurile devin mai ușor de gestionat. Acest lucru este binevenit, mai ales când timpul este presant și nu-i loc de tocmeală.

Într-un prezent atât de dinamic, ai nevoie de instrumente care să te ajute. Așadar, pentru următorul tău eveniment poți crea invitații dinamice și reale. Invitații vor rezona cu ele. Ei se vor identifica cu activitatea pe care o organizezi. Totul devine mai ușor. Șansele ca răspunsurile pozitive să vină sunt din ce în ce mai mari.

creeaza invitatie online pentru workshop attendi

Attendi te ajută să creezi invitația digitală potrivită evenimentului tău!

Simplu și în doar câteva minute. Nu vrem să pierzi timp ci să-l investești în alte activități. Acesta este un bun mod de a te asigura că totul decurge așa cum îți dorești. Contează, nu-i așa? Sigur că da!

Caracteristici ale programului nostru de creare invitațîi digitale:

  • Ai acces la paleta de culori a invitației accesibilă printr-un click.
  • Ai libertatea de a personaliza textul: mărime, font și alinieri. Așadar, poți face textul așa cum îți dorești, fără să pierzi timp. Suntem siguri că o să faci textul să arate conform necesităților evenimentului pe care-l organizezi. Simplu.
  • Ai posibilitatea de a adăuga imaginile dorite. Alegi imagini care să fie în ton cu ceea ce urmează să organizezi.
  • Ai la îndemână ilustrații, ce pot fi editate în culoarea și mărimea dorită.
  • Personalizarea pe care o așteptai: modele decor – culoare și mărime. Mai mult decât atât, poți crea secțiuni, cu imagini de fundal și culori vibrante.

Evenimentul tău poate deveni un succes extraordinar, cu invitați fericiți și amintiri de neuitat. Până la urmă, acest lucru contează enorm. Vrei să te bucuri de modul cum evoluează evenimentul, de la început până la final. Din acest motiv, am creat Attendi! Munca devine o plăcere, nu o corvoadă și un lung șir de drumuri după accesorii. Pe măsură ce studiezi Attendi devine mult mai ușor să rezonezi cu tot ceea ce avem de oferit.

Pe măsură ce treci de la o opțiune la alta, descoperi o lume incredibilă, ușor de personalizat. Programul face ca fiecare moment petrecut în fața calculatorului să devină o plăcere. Acest lucru contează mai ales când evenimentele se succed. Te invităm să vizitezi secțiunea de modele. Aici o să găsești modele pentru mai multe tipuri de evenimente: nuntă, botez, party, aniversare și evident training/workshop.

Să știi că nu am uitat de funcția de Confirmare. Ce face aceasta? Te ajută să știi cine o să vină și cine nu. Te ajută să te organizezi mai bine, ori de câte ori începi un eveniment. Pe termen mediu și lung, programul nostru îți face muncă mai ușor de gestionat. Dacă știi cu cine și cum să organizezi trainingul și workshopul, clienții raspandesc vestea bună.

Te-am convins? Nici nu trebuie. Încearcă gratuit produsul nostru și o să dorești să-l ai alături mereu.

Încearcă Attendi și oamenii vor spune DA, PARTICIP.

  • Personalizare completă

  • Distribuire ușoară

  • Confirmare instantă

Încearcă gratuit

Produs

AcasaModele InvitatiiInvitatii pentru nuntaInvitatii pentru botezInvitatii pentru partyInvitatii pentru aniversarePreturiParteneri

© 2022 Attendi.ro