Invitațiile digitale au devenit tot mai populare în România datorită nenumăratelor avantaje pe care le au. Platformele precum Attendi ajută orice organizator de evenimente – amator sau profesionist – să-și creeze propria invitație digitală, salvând timp, efort și bani, fiind totodată și eco-friendly.
Deși procesul nu e deloc dificil, există o serie de greșeli pe care le poți face când îți creezi invitația online. Rămâi cu noi pentru a afla care sunt acestea, dar și cum ar trebui să procedezi pentru a obține doar confirmări la eveniment!
Care sunt cele mai frecvente greșeli în crearea unei invitații digitale?
Atenția e un factor cheie în realizarea invitațiilor online. Pe lângă cunoștințele de limbă, e foarte important să verifici fiecare element de cel puțin două ori.
Printre cele mai frecvente greșeli în crearea unei invitații digitale se numără:
- Erorile gramaticale
- Lipsa diacriticelor
- Tonul nepotrivit (Ex. folosești un ton jovial și informal pentru o invitație la un eveniment business)
- Designul nepotrivit pentru tipul de eveniment (Ex. faci un design sobru pentru o invitație online la un party)
- Informații incomplete (nu prezinți toate detaliile privind data, ora, locația, scopul sau orice alte informații esențiale pentru eveniment)
- Comunicare confuză
Cum le eviți?
- Începe cu o introducere care să atragă atenția invitaților.
- Pune ideea principală în prim plan.
- Exprimă-te clar și concis. Nu recurge la formulări lungi și alambicate, pentru că ar putea stârni confuzie.
- Verifică textul de mai multe ori ca să te asiguri că nu sunt greșeli gramaticale sau de exprimare. Poți chiar să i-l trimiți unui prieten. O altă pereche de ochi ar putea observa detalii care ție ți-au scăpat.
- Vino cu un CTA (call to action) clar. Apelul la acțiune trebuie să fie bine formulat pentru a ghida invitații către acțiunea dorită. Poți să te inspiri de pe Internet pentru CTA-uri de impact, potrivite naturii evenimentului pe care-l organizezi.
- Apelează la un design potrivit tipului de eveniment. Poți alege din varietatea noastră de modele de invitații online. Ideea e ca imaginile și cromatica să fie în ton cu ocazia, și să nu încarci cu elemente inutile.
- Alege o platformă care să-ți ofere cât mai multe funcționalități. Personalizarea, distribuirea ușoară și sigură, și gestionarea confirmărilor sunt aspecte cheie pe care trebuie să le urmărești.
- Verifică de două ori lista persoanelor către care trimiți. N-ai vrea ca invitația să ajungă din greșeală la cineva pe care nu-l dorești la eveniment.
Cum te ajută Attendi să eviți greșelile în crearea unei invitații digitale?
Atunci când ai alături un partener de încredere, devine o reală plăcere să creezi evenimente. Nu te simți singur și folosești instrumente moderne pentru a face logistica mai ușor de gestionat. Attendi e alături de tine ori de câte ori ai nevoie de o nouă invitație digitală.
- Platforma îți pune la dispoziție mai multe modele de invitații digitale pentru nunți, botezuri, aniversări sau evenimente corporate.
- Îți oferă posibilitatea să le personalizezi întru totul.
- Le distribui cu ușurință, pe orice canal, printr-un link.
- Ai acces în timp real la răspunsurile participanților și poți acționa în consecință.
- Economisești timp și bani pentru că nu trebuie să mai apelezi la specialiști și nici să le printezi și să le expediezi – deci invitațiile online sunt și eco-friendly.
Suntem aici pentru tine și pentru următorul eveniment important din viața ta. Până atunci, te invităm să descoperi și alte resurse utile de pe blog privind avantajele invitațiilor online, și tips & tricks pentru a le crea pe cele mai eficiente.